Städråd

städtjänster i uppsala med bra städare

Städföretag med städtjänster – Egenskaper varje bra städare bör ha

Städtjänster sparar tid för många människor som annars är för begränsade för att skapa tid för grundlig rengöring runt hemmet eller kontoret. De är också mycket praktiska för dem som inte vill gå igenom alla de tråkiga rengöringsuppgifterna som väntar. Lyckligtvis finns det många städföretag som erbjuder städtjänster för bostäder och kommersiella städbehov. Det betyder att det inte ska vara så svårt för dig att hitta de städtjänster du behöver.

Men med tanke på att du kommer att lita på främlingar i din egendom måste du vara mycket försiktig. Det finns egenskaper du bör se upp för när du väljer ett städföretag så att du kan njuta av förtroendet för deras arbete, snarare än att vara orolig.

Städtjänster med bra städare

Nedan följer några av de kvaliteter som alla bra städare ska ha för att göra din upplevelse att hyra in en städfirma i Uppsala för städtjänster så bra som möjligt.

1. Diskretion

Det är en av de viktigaste egenskaperna hos ett bra städföretag. Detta beror på att det är mycket möjligt för städaren att komma över mycket konfidentiell information och att du kan vara säker på att den inte kommer att läcka ut på något sätt. Kontor som anlitar städtjänster överlämnar viktig information till städarna och det är bara tillrådligt att släppa in en städare som man trots allt känner att man kan lita på. Detta gäller förstås precis lika mycket för ditt hem.

2. Disciplin

Självdisciplin hos en städare betyder mer än att bara att vara punktlig gällande rengöringsscheman. Det kretsar också kring att följa de uppgifter som har tilldelats och att slutföra uppgifterna över förväntan. Det krävs disciplin för att vara i tid och göra ett bra jobb , och en städare bör faktiskt vara tillräckligt disciplinerad för att be om tillstånd innan den går in i vissa delar av huset eller kontoret för att städa eller för personligt behov, såsom badrummen.

3. Självförtroende

När en städare har självförtroende i sitt jobb måste den leverera ett bra resultat. En städare som ser städjobbet som alla andra jobb och inte bara något den gör för pengar kommer att åstadkomma bäst resultat. Städföretaget du väljer för att hantera dina rengöringsbehov bör vara passionerat gällande rengöring. Och bör ha fullt förtroende för vad de kan uppnå i förhållande till dina behov. Ett enkelt sätt att testa hur självsäkra ditt städföretag är kan vara att ställa några frågor relaterade till rengöring och lyssna på svaren du får. Ingen uppgift bör vara för stor för en städare som är tillräckligt säker på vad den kan göra.

4. Ödmjukhet

Det är inte varje dag som en städare får en bra kund. Vissa kunder kan vara temperamentsfulla och okänsliga. Endast en ödmjuk rengöringspersonal kommer att kunna arbeta i en sådan miljö och leverera bra resultat utan att känna sig avskräckta. En bra städare bör ha förmågan att hålla sig lugn även när det handlar om säregna eller envisa kunder. Ödmjukhet gör det också möjligt för städaren att lära sig att växa i sin roll och därför ge bättre service.

använd gröna rengöringsprodukter vid hemstädning

Hemstädning – Hur det kan göras till grön städning?

Att välja hemstädningsprodukter som är ”gröna” och räddar miljön och din familj, innebär att välja rengöringsprodukter utan starka kemikalier. Det finns många alternativ för produkter som är säkra för din plånbok och för vår planet.

Då fokus skiftar från vårt eget hem och bakgårdar till den globala medvetenheten om miljön och vår påverkan på planeten, väljer många husägare städalternativ som innehåller mindre kemikalier, och som är miljövänliga. Även om du är inte orolig för att rädda planeten, kan du vara orolig för din nya son som kryper runt på ett nyligen blekt golv och undrar vad du kan göra för att göra ditt hem till en mindre skadlig plats.

Många rengöringsmedel är skadliga för miljön

Giftiga rengöringsmedel är tillgängliga idag i olika butiker runt om i landet. Men vilken typ av effekter har de, än att få ditt badkar att gnistra? Är det virvlande skummet som går ner i avloppet skadligt för miljön? Är detta på något sätt skadligt för dig? Och finns det verkligen ett effektivt grönt alternativ som kan göra ett lika bra jobb? Dessa frågor kan besvaras genom att leta efter rengöringsprodukter som är tillverkade med ingredienser som är mindre starka, men fortfarande fungerar bra. Vår städfirma i Uppsala försöker naturligtvis använda oss utav gröna städprodukter.

Väteperoxid vid hemstädning

En av de största ingredienserna för hemrengöring av produkter som påstår sig vara mindre hårda och mer grönt är väteperoxid. Som ett effektivt anti-bakteriellt medel som används på sjukhus, är väteperoxid effektiv på många ytor i ditt hem. I själva verket, att använda hård anti-bakteriell tvål på händerna och hemytor kan faktiskt bidra till att växa starkare bakterier som är svårare att döda och invaderar vårt immunförsvar lättare. Dessa superbakterier kan man inte ta kål på med blekmedel eller ammoniak, och kommer till slut att innebära mer bakterier på köksbänken utan att vi ens inser det.

Många traditionella medel som används för hemstädning innehåller också petroleum och butangaser. Dessa frätande gifter kan inandas av dig, dina husdjur eller dina barn, och innebära skadliga effekter på lång sikt utan att det upptäcks i tid. Och ändå, om du kan göra något litet för att förhindra dina husdjur eller barn från att andas in butan, så bör du så klart göra det.

Den kanske mest uppmärksammade anledning till att välja miljövänliga produkter är effekten de har på miljön. Avloppsrening fungerar övertid för att ta bort kemikalier och rengöringsmedel från vattnet och gör oftast inte en fullständigt jobb. Istället, spolas dessa gifter tillbaka ut i våra vattendrag där de bygger upp och har långt gående effekter på ekosystem och djur. Växter och fiskar är mycket känsliga för förändringar i miljön.

Miljövänliga rengöringsprodukter för hemstädning

Därför, överväg att använda miljövänliga rengöringsprodukter för hemstädning. De fungerar precis lika bra som deras giftiga motsvarigheter och kostar nödvändigtvis inte så mycket. Faktum är att du förmodligen har flera rengöringsprodukter i ditt städskåp just nu som kan användas för att på ett säkert sätt kan få ditt badkar att skina, och desinficera köksbänken. Bakpulver, borax, citronsaft, olivolja, väteperoxid, vinäger och kastilientvål är alla miljövänliga alternativ till kommersiella produkter, som är enkla gröna rengöringslösningar.